The future belongs to those
who believe in the beauty in
their dreams

tirsdag 28. september 2010

Mors kjøttkaker er best, men jeg vil prøve Far sin også!


Kari Nordmann sitter i sofa å tenker på hvordan dagen har vært. Hun kjenner adrenalinet pumper av sinne. Ola Nordmann sitter ved siden av med fjernkontrollen i hånda og svitsjer.

Tankene til Kari flakrer som et lokomotiv! I dag har Ola NOK en gang slengt klær på soverommet, en slags sti av stinkende plagg. Hver gang han er på toalettet, MÅ selfølgelig dolokket være åpent for alles innsyn. "Gjenglemte" ting over alt i huset. Brettet sammen klær som var ALT for skrukkete. Han dekte på bordet, MEN glemte SELFØLGELIG det viktigste, bestikk!! Hallo? Hvordan går det ann å ikke tenke på det, skal vi spise med fingrene eller??? Han har gidd sjokopålegg til kveldsmat, skal ungene få hull i tenna før de er 2 år?? Støvsugd golvet, men å ta bak sofa. NEIVELL!!

Vi kvinner er nok til tider alt for rask med å kritisere mannen. Jeg har tenkt over hvordan det ville føles hvis jeg var i samme situasjon. Hvorfor skulle en mann hjelpe til mer i hjemmet hvis det han gjør ikke er bra nok?!

Dessuten kan vi ikke forvente at mannen skal vite/kunne "husmorboka" utenatt. Som mor er vi kanskje litt overbeskyttende mot våre sønner. Vi disker opp, å gjør alt som kvinnen bør gjøre. En gutt skal være gutt! Det er ikke lett å vite alle husmorplikter hvis man ikke er opplært.

Rettled mannen, selv om det ikke er bra nok, shit au!
 Ros han, for han gjør sitt beste og for å hjelpe deg:-)

Mannen kan ikke leve uten oss, men det kan jammen meg ikke vi heller :-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar